ПРАХОУЛАВЯНЕ

ASR 35 M ACP ПРАХОСМУКАЧКА.
Автоматичното почистване на филтъра в нашата универсална прахосмукачка Ви позволява да работите без прекъсване, а автоматичната функция за включване я прави перфектния партньор за нашите електрически инструменти. Като сертифицирана за безопасна работа прахосмукачка ASR 35 M ACP е одобрена за опасни прахове от клас L, M и H и естествено е също така идеално подходяща за общо почистване около строителната.


ЧИСТА РАБОТА – АСПИРАЦИОННИ СИСТЕМИ ЗА БЕЗПРАШНА РАБОТА.

Вашите клиенти очакват отлични резултати от работата. Ако оставите и чиста работната площадка, ще оставите особено добро впечатление, което ще доведе до значително по-добри препоръки!

За нас е важно да предпазвате вашето здраве: С нашите H-прахосмукачки праховете, изтеглени по време на шлайфане, рязане или фрезоване, завършват във филтърната торбичка вместо в белите дробове, благодарение на ефективността на филтриране до 99,995%.

Разработването на машини с ниско ниво на шум и ниско ниво на вибрации винаги е част от защитата на потребителите за нас - да ви позволим да работите по-добре и за по-дълго време.

КЛАСИФИКАЦИЯ НА ПРАХОВЕТЕ

Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}