ПОДОБРЕНА ЕФЕКТИВНОСТ С ПРАВИЛНО ПОДБРАНИТЕ СИСТЕМНИ АКСЕСОАРИ И КОНСУМАТИВИ

ЗА МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И ОПТИМАЛНИ РАБОТНИ РЕЗУЛТАТИ

Като системен доставчик, ние подсилваме мощността на нашите инструменти с перфектно съгласувани системни аксесоари и консумативи. Към широкообхватната гама от системни аксесоари се причисляват освен системите за прахоулавяне, батериите и зарядните устройства, а така също и мощните безжични строителни осветителни тела и стойките за герунг-циркуляри. Ние също предлагаме пълна гама от консумативи, като дискове за рязане и шлайфане, циркулярни дискове, накрайници за отвертки, свредла, патронници и много други с качеството на Metabo.

Сигурността и защитата на потребителите имат за нас най-висок приоритет. Ето защо, ние също предлагаме решения за добро прахоулавяне, защищаващи здравето и водещи до оптимални резултати.

Ако все пак възникне някакъв проблем, ние сме винаги налице с голямо разнообразие от услуги за нашите клиенти от цял свят. Дали относно 24-часов ремонт и доставка на резервни части, XXL гаранция или 8-годишна наличност на резервни части - ние ще се погрижим, за да можете да се върнете на работа възможно най-скоро.

На големите клиенти, ние също така предлагаме персонализирани пакети от сервизни услуги за просто и ефективно управление на тяхното оборудване. Така че ние гарантираме по-голяма производителност и свързаната с нея доходност!

Professional Power Tool Solutions от Metabo за повишаване на производителността и оптимални работни резултати.

Изчисти маркираните Сравни
{{ p.title_bg }}